Як на засіданні "ради "ЛНР" за присутності російських кураторів вирішували долю "республіки"

Так званий "уряд" ЛНР" має намір збільшити штатну чисельності "співробітників МВС" на 250-300 осіб

Як повідомляє Depo.Донбас джерело в українській розвідці, таке питання розглядалося 20 березня на засіданні "ради міністрів "ЛНР", керівництва "республіки" і за присутності представників Росії.

Очікувалося прийняття аналогічної постанови щодо "митних підрозділів", але воно розглядатиметься після надання додаткової вказівки з боку представників Росії, його можливе прийняття наступного тижня.

Також розглядалося вирішення питання виділення коштів для заміни окремих технічних засобів у сфері телекомунікаційних послуг (мобільний зв'язок, доступ до мережі Інтернет) на окупованій Луганській області.

"Питання пов'язане із розширенням зони покриття та можливості доступу до мережі Інтернет у віддалених районах "республіки", - поясняє джерело.

Одночасно з цим, ході засідання ради міністрів "ЛНР" був анонсований візит до Луганська представників російської енергетичної галузі, з якими планувалося обговорення питань "збільшення потужностей" відповідного сектору.

"Окремо слід відмітити, що в рамках засідань окремими представниками уряду "ЛНР" висловлювалися думки, нібито, "сьогодні/завтра вирішується доля республіки", - повідомляє джерело.

Нагадаємо, учасники парламентських слухань у Держдумі запропонували уряду Росії провести для жителів окупованих територій Донецької і Луганської областей України повну міграційну амністію.

Крім того, на території Росії для осіб, які отримали "паспорти" незаконних формувань "ДНР" і "ЛНР", діють ті ж міграційні правила, що і для решти громадян України.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme