UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді відбудеться загальнонаціональний мистецький конкурс для студентів

З 25 по 29 квітня 2017 року в обласному центрі Закарпаття – місті Ужгороді пройде ІІ Всеукраїнський конкурс з живопису "Срібний мольберт", до участі в якому запрошуються студенти мистецьких спеціальностей вищих навчальних закладів України III-IV рівня акредитації

В Ужгороді відбудеться загальнонаціональ…

Організатор конкурсу – культурно-мистецька фундація Brovdi Art.

"Одним із завдань фундації є підтримка мистецької молоді, сприяння активному творчому обміну та взаємозбагаченню різних образотворчих шкіл України. Окрім того, ми маємо за мету популяризувати та стимулювати розвиток сучасного українського мистецтва. "Срібний мольберт" – це один із наших проектів, який дозволяє реалізувати ці завдання", – підкреслює засновник фундації Brovdi Art Роберт Бровді.

Відповідно до умов конкурсу, у "Срібному мольберті" можуть взяти участь студенти 2-6 курсів, які навчаються за спеціальностями "образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація" та "дизайн".

Авторитетне журі конкурсу оцінюватиме роботи учасників у трьох номінаціях: "Міський пейзаж", "Портрет" та "Імпровізація". На виконання робіт у кожній номінації відводиться один конкурсний день (6 годин).

Організатор конкурсу забезпечує безоплатне проживання та харчування учасників, надає локацію та матеріали для виконання конкурсних робіт, а також гарантує культурно-екскурсійну програму.

За результатами творчого змагання журі визначає трьох переможців у кожній номінації. Призовий фонд: І-е місце – 15 000 грн., ІІ-е місце – 10 000 грн., ІІІ-е місце – 5 000 грн.

Дати подачі заявок-анкет до участі – з 20 березня по 18 квітня. Умови попереднього відбору та реєстрація учасників здійснюється онлайн на сайті molbert.brovdi.art

Усі конкурсанти отримають сертифікати учасників та подарунки. Роботи молодих митців будуть надруковані у каталозі проекту.

"Срібний мольберт" проводиться вдруге поспіль. Минулого року у мистецькому змаганні юних талантів взяли участь 44 студенти з 22 вузів 13 регіонів України (детальніше див. на https://molbert.brovdi.art/2016/)

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme