У Полтаві крадії залишили без зв'язку цілий будинок

Крадії кабелів залишили без телефонного зв'язку та інтернету мешканців будинку на вул. Примакова

У Полтаві крадії залишили без зв'яз…

Полтавські поліцейські розшукали зловмисників, які викрали кабель із фасаду одного з будинків по вул. Примакова, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Крадії залишили без телефонного зв'язку та мережі Інтернет цілий будинок. Як виявилось, злочин скоїли двоє екс-судимих полтавців, 30-ти і 20-ти років.

Правоохоронці зазначили, що "на плечах" чоловіків є також крадіжки близько 300 метрів кабелю із колодязів зв'язку по провулку Хорольському та близько 150 метрів по вулиці Садовського. Загальна сума збитків, завданих ПАТ "Укртелеком", становить близько 100 тисяч гривень.

Викрадене злочинці здавали на пункти прийому металобрухту. Саме там, під час чергового збуту краденого, їх і "застукали" поліцейські.

Відносно зловмисників відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у сховище) та статтею 360 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження ліній зв'язку). Максимальна санкція, передбачена чинним кримінальним законодавством, передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme