UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Трамп відправиться в перший закордонний візит на саміт НАТО

Перший закордонний візит президента США Дональда Трампа відбудеться 25 травня, коли в Брюсселі проходитиме зустріч керівників держав, що входять в НАТО

Про це повідомив прес-секретар Білого дому Шон Спайсер, передає Depo.ua з посиланням на DW.com.

За словами Спайсера, Трамп має намір провести переговори з партнерами по Північноатлантичному альянсу, "щоб підтвердити нашу серйозну прихильність НАТО, а також обговорити критичні для альянсу питання, включаючи колективні зобов'язання союзників і роль НАТО в боротьбі проти тероризму".

Білий дім також підтвердив, що 12 квітня президент США прийме в Вашингтоні генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга. Це буде перша зустріч генсека НАТО і Трампа після його вступу на посаду президента.

Напередодні зустріч Столтенберга і Трампа анонсувала представник НАТО Оана Лунгеску в Брюсселі.

"Вони обговорять важливість НАТО для колективної оборони та для стабільності за межами альянсу", - підкреслила Лунгеску.

Вона також зазначила, що на саміті НАТО в травні мова піде про "пристосування альянсу до нової ситуації з безпекою, включаючи його роль в боротьбі проти тероризму і значення збільшення витрат на оборону, а також кращого розподілу навантаження" між союзниками.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme