Тетерук у Раді нагадав Тимошенко всі її "гріхи"

Заступник голови фракції "Народного фронту" Андрій Тетерук нагадав "проколи" лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, яких вона припустилась у 2014 році, фактично працюючи проти України

Про це Тетерук розповів сьогодні на засіданні Верховної Ради, повідомляє Depo.ua.

"Ще у 90-х роках пані Тимошенко перебувала у владі і сприяла цинічному пограбуванню України, її земель та надр. Потім вона грала в інтересах олігархів Онищенка, Фірташа та Льовочкіна, "закабаливши" Україну газовими угодами з Путіним, які робили їх ще багатшими, а народ - біднішим. Це вона разом з багатіями довела нашу державу до стану, коли Росія вирішила, що ми - легка здобич, і почала шматувати Україну. У час, коли Тимошенко на РНБО стримувала нашу армію в казармах. В час, коли вона тисла криваві руки "Оплоту", я пішов на війну, як і тисячі українців….а компромат на мене вона знайти не зможе. Вона може ненавидіти мене, але ненавидіти Україну не можна", - заявив нардеп.

У свою чергу, нардеп від "Батьківщини" Сергій Власенко назвав всі звинувачення на адресу Тимошенко безпідставними. "Вони підвищили тарифи - винна "Батьківщина", вони заморозили пенсії - винна "Батьківщина", вони оподаткували пенсіонерів - винна "Батьківщина". Я думаю, що просто треба частіше в дзеркало дивитися на себе і все буде зрозуміло...Хлопці, ви загралися в Януковича", - резюмував Власенко.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme