Терористи активно обстрілюють морпіхів у Широкиному, ЗСУ втрат не понесли

З початком доби зафіксовано 49 обстрілів. Незважаючи на значну кількість обстрілів українські воїни втрат не понесли

Як повідомляє прес-центр АТО, починаючи з опівночі обстріли позицій сил АТО не припиняються, передає Depo.Донбас.

Найбільше ворог обстрілював опорні пункти Маріупольського напрямку.

"Зранку, захисники Водяного були обстріляні важкою артилерією калібру 122 мм. З мінометів калібру 120 мм російсько-терористичні підрозділи обстрілювали морських піхотинців у Широкиному, а з мінометів 82 мм калібру противник обстріляв захисників Павлополя. З крупнокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по позиціям поблизу Павлополя, Широкиного, Водяного та Чермалика", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Донецькому напрямку противник наніс вогневий удар з артилерійських систем калібру 152 мм по захисниках Зайцевого. З міномету калібру 120 мм обстріляв захисників шахти Бутівка, а з міномету калібру 82 мм - захисників Зайцевого та Авдіївки. По Авдіївці ворог також бив з протитанкових керованих ракет.

"На Луганському напрямку більшість обстрілів ворог зосереджував по опорних пунктах поблизу Новозванівки та Кримського, по яких противник застосував міномети калібру 120 мм та 82 мм. Із гранатометів та крупнокаліберних кулеметів російсько-терористичні підрозділи обстрілювали захисників Новозванівки та станиці Луганської", - зазначають у прес-центрі АТО.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme