Ryanair може запустити ще 50 рейсів з України

Девід О'Браєн, комерційний директор Ryanair, вважає, що пропонованих компанією в Україні авіамаршрутів може стати більше, причому кількість може зрости на порядок

Про це він повідомляє Depo.ua з посиланням на "НВ Бізнес".

"Це перші напрямки. Потенційно може бути ще п'ятдесят", сказав О'Браєн.

За словами комерційного директора, великим плюсом Києва є наявність двох аеропортів, що забезпечує більшу пропускну здатність. Крім того, відсутність монополії позитивно позначиться на ціноутворенні.

Що стосується відкриття перельотів з інших міст України, О'Браєн зазначив, що на даний момент компанія зосереджена на вже існуючих напрямках, оскільки компанія працює в 34 країнах, це 200 аеропортів.

Нагадаємо, зараз доступні чотири рейси з аеропорту "Бориспіль" у Ейндховен, Лондон, Манчестер і Стокгольм. Зі "Львова" планується сім рейсів: Краків, Вроцлав, Лондон, Берлін, Ейндховен, Будапешт, Меммінген.

Нагадаємо, що 8 березня згадка українських аеропортів Жуляни і Львів з'явилася в коді нідерландської версії сайту Ryanair. А 13 березня прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав українців із появою на вітчизняному авіаринку найбільшого лоукостера Європи.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme