Поспішаємо: На перереєстрацію дітей до столичних садків залишилось 10 днів

Батьки дітей, які були зареєстровані в старій системі електронного запису до дошкільних навчальних закладів столиці, повинні до 1 квітня здійснити перереєстрацію

Поспішаємо: На перереєстрацію дітей до с…

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу КМДА.

Зазначається, що швидка перереєстрація дасть змогу не лише зберегти своє місце у новій "черзі", а й пришвидшить запуск нової автоматизованої платформи.

За її словами, нова автоматизована черга передбачає самостійне налаштування персонального кабінету та внесення змін без втручання адміністратора.

"Тому самі батьки мають відповідально поставитись до влаштування дітей у дитсадки і в термін до 1 квітня пройти перереєстрацію на новій платформі, щоб не втратити місце", – зазначила заступник голови КМДА.

Старостенко додала, що найближчим часом буде здійснено смс-розсилку користувачам старої "черги" з нагадуванням про необхідність актуалізації своїх даних шляхом перереєстрації.

Уже зареєстрованим батькам на електронну пошту також прийдуть сповіщення та докладні інструкції щодо наступного кроку – вибору дитячих садочків.

"Ми прагнемо оновити дані про всіх дітей, щоб отримати актуальну інформацію щодо потреби в місцях, кількості дітей певних пільгових категорій. Користувачі, перереєстровані вчасно, можуть бути певні – їхнє місце в черзі буде збережено та перенесено на нову платформу", – підсумувала Старостенко.

Здійснити реєстрацію та перереєстрацію дитини до дитячого садочка можна за посиланням.

Докладна інструкція з перереєстрації у новій системі електронного запису дітей у ДНЗ тут.

Нагадаємо, стало відомо, в якому районі Києва потрапити до дитсадка майже неможливо.

Додамо, що в Києві близько 11 тисяч дітей стоять в черзі в дитячі сади. Так, на 100 місць в дитячих садах Києва претендує 124 дитини.

Читайте також: Дитячий "АДок": Як у Кличка знущаються над батьками із ДНЗ

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme