UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Підприємствам Хмельниччини пропонують не торгувати з країною-агресором

Хмельницьким підприємцям радять не підтримувати будь-яких відносин з підприємствами РФ

Підприємствам Хмельниччини пропонують не…

Депутати Хмельницького проголосували за проєкт рішення, яке включили до порядку денного за пропозицією депутата міськради Тетяни Калюжної, передає Depo.Хмельницький.

Підприємствам Хмельницького радять припинити будь-які стосунки з фізичними та юридичними особами Російської Федерації, що прямо чи опосередковано здійснюють господарську діяльність у місті Хмельницькому.

За словами Тетянии Калюжної, хмельницьким підприємцям радять розірвати всі угоди з банківськими установами, фінансовими, страховими і лізинговими компаніями, що прямо чи опосередковано пов'язані з підприємцями і особами РФ/

"Я хочу, щоб ми були послідовними. Тиждень тому на позачерговій сесії ми приймали рішення про звернення щодо припинення будь яких торгівельних стосунків з ОРДЛО. Тому зараз для відновлення територіальної цілісності та суверенітету України ми рекомендуємо підприємцям усіх форм власності, припинити будь яку господарську діяльність і господарські взаємовідносини з юридичними особами Російської Федерації", - сказала депутат.

Відповідно до проекту рішення, підприємцям Хмельницького рекомендують зробити ці кроки у місячний термін.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme