Одіозний російський депутат вимагає ввести санкції проти організаторів "Євробачення-2017"

Депутат Держдуми Росії Віталій Мілонов закликав ввести санкції проти всіх осіб, які беруть участь в організації "Євробачення-2017"

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на РИА "Новости".

"Упевнений, що рішення по нашій артистці приймалося на рівні самого президента Порошенка і його найближчих поплічників. Мета цього суто одна - нишком, підленько, боягузливо принизити Росію", - сказав депутат, зазначивши, що Україна продовжує вражати своєю цинічністю.

"Такі дії України не повинні залишатися без відповіді. Як депутат, член міжнародного комітету, буду клопотати про включення в російський список санкцій всіх осіб, хто бере участь в організації цього конкурсу на території України", - додав Мілонов.

Нагадаємо, що СБУ заборонила в'їзд до України Юлії Самойловій на три роки – отже, на "Євробачення" вона не потрапляє. На Росії вже лякають, що через Самойлову будуть бойкотувати усі наступні "Євробачення". Один російський сенатор вимагає забрати "Євробачення-2017" в України, а співачка Гурцкая добалакалася до того, що віддати проведення цьогорічного конкурсу треба Росії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme