UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Запоріжжі чоловік, який знаходився в розшуку, попався на крадіжці

На крадіжці попався 25-річний житель Мелітопольського району, який знаходився в розшуку. Подія сталася на вулиці Інтеркультурній в Мелітополь вчора, 21 березня

Про це повідомляє прес-служба поліції Мелітополя, передає портал Depo.Запоріжжя.

Так, в Мелітопольський відділ поліції звернувся власник комплексу будівель по вулиці Інтеркультурній. Чоловік повідомив, що дворі будинку ходять підозрілі люди. На місце події виїхала група швидкого реагування відділу поліції. Правоохоронці побачили двох чоловіків, які намагалися вкрасти перекриття даху та металеві побутові вироби.

За даними відділу комунікації поліції Запорізької області, один із затриманих, 25-річний раніше судимий за крадіжку житель Мелітопольського району. З серпня минулого року він перебуває в розшуку за крадіжку з проникненням в приміщення. В даний час останній затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme