UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На сесії міськради затвердили зміни до бюджету Хмельницького

Передбачають, з-поміж іншого, виділити майже 40 мільйонів гривень на придбання дуобусів

На сесії міськради затвердили зміни до б…

Депутати приступили до розгляду бюджетних питань, передає Depo.Хмельницький.

Депутати Хмельницької міськради виділили 160 тис. грн на встановлення підсвітки перед в'їздами у місто написів "Хмельницький" (напрямки до міст: Камянець-Подільський, Тернопіль, Вінниця, Старокостянтинів).

Документом, серед іншого, передбачили виділення 34,8 мільйонів гривень на придбання 4 нових тролейбусів з автономним ходом - дуобуси, які можуть проходити частину свого маршруту без допомоги контактної мережі та сполучатимуть віддалені мікрорайони.

Крім цього, на технічне переоснащення мереж зовнішнього освітлення спрямовано 1,1 млн. грн, придбання матеріалів для поточного ремонту та утримання мереж зовнішнього освітлення – 600 тис. грн.

Загальні зміни до бюджету прийняли в цілому за основу, а далі комісія я з питань планування бюджету та децентралізації запропонувала кілька пунктів перерозподілу грошей, які підтримали депутати.

Одне із найголовніших питань про внесення змін до бюджету міста Хмельницького на 2017 рік прийняли з незначними змінами в основному. "За" проголусовали 36 депутатів.

Нагадаєм, всього в місті планують перерозподілити на нагальні потреби 400 мільйонів гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme