На Полтавщині затримали 23-річну крадійку

Дівчина у кафе помітила сумочку без нагляду, яку вирішила вкрасти: документи та ключі одразу викинула, інші речі - віднесла додому

На Полтавщині затримали 23-річну крадійк…

До Пирятинського відділення поліції звернулася 22-річна дівчина та повідомила, що під час відпочинку в місцевому кафе у неї вкрали сумку, в якій знаходився новий мобільний телефон Huawei, навушники, жіночий парфум Dolce & Gabbanа, косметичка, особисті документи та ключі, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції в Полтавській області.

Сума матеріального збитку - близько десяти тисяч гривень.

На місці події поліцейські з'ясували, що скоїти крадіжку могла 23-річна мешканка Пирятина, що сиділа неподалік від потерпілої. Правоохоронці встановили її місцезнаходження та виявили у неї парфуми та косметику потерпілої.

Дівчина пояснила, що при виході з кафе помітила сумочку без нагляду, яку вирішила вкрасти. Документи та ключі одразу викинула, інші речі - віднесла додому.

За фактом викрадення чужого майна відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme