На Північному Кавказі готують "полювання" на геїв

Мешканці Кабардино-Балкарії зібралися на площі в Нальчику, де записали "Звернення Кабардинського народу до лідерів ЛГБТ"

На Північному Кавказі готують "полювання…

Герої ролику розкритикували ініціаторів проведення гей-параду в кавказькому місті, а один з активістів виступив з погрозами, передає Depo.Кубань з посиланням на "ЮГА".

"Ми хочемо звернутися до лідерів цієї організації, які вирішили провести цю "ходу" на нашій землі, в Нальчику, на Кавказі в цілому. Ми розуміємо, що це провокація. Вони хочуть привернути до себе увагу, але це матиме зворотний ефект. Їх ніхто не ганяє, їм ніхто нічого не говорить. Але не треба цей бруд в маси виводити на Кавказі. Будь-який прояв - навіть вимовляти це слово не хочу, але доведеться - гомосексуалізму і всього, що в цьому роді, буде жорстоко каратися", - заявив один з учасників акції, якого інші підтримали оплесками.

"Ви говорите про якесь толерантне ставлення, а самі приходите до нас в мусульманську республіку, наплювавши на всіх ... В республіку, де шанують традиції і зберігають сімейні цінності", - додав він, попросивши, щоб такі документи (повідомлення про проведення мітингу) більше не потрапляли на розгляд в адміністрацію міста.

Активіст підкреслив, що ці збори направлені на те, щоб показати молодшому поколінню, що "вся Кабардино-Балкарія, весь Кавказ проти цього".

"Це наша земля, і ми не допустимо тут такий бруд. Ми тут зібралися не для того, щоб запобігти ході, а щоб припинити навіть думки про це. Ні кабардинці, ні балкарці, в цілому весь Кавказ не допустить цієї ходи, - сказав інший учасник акції. - Не тільки своїми діями, але і думками про те, щоб провести "захід" вони образили наш народ".

Ще один активіст назвав тих, хто планував провести гей-парад в Нальчику, "тварюками, які допустили думку про проведення своєї шайтанської ходи".

"Даремно ви звернули на себе увагу, ризикуючи своїми життями і здоров'ям. Ви все ж знаєте, що Кавказ не прощає такі дії. Тепер Кавказ буде переслідувати таких тварюк", - сказав він.

Як повідомляв Depo.Кубань, на Північному Кавказі хочуть провести низку гей-парадів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme