На Київщині масово горить сухостій

За останню добу рятувальникам Київщини довелося здійснити 12 виїздів тільки на гасіння залишків сухої рослинності

На Київщині масово горить сухостій…

Ця цифра невпинно росте, і з початку року вже складає 322 випадки, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу ДСНС у Київській області.

Так, 21 березня о 17:15 до пожежників надійшло повідомлення про пожежу трав'яного настилу по вулиці Довженка.

"По прибуттю на пожежу, розвідкою було встановлено, що загорання виникло на відкритій місцевості на площі 0,1 га. Загорання локалізовано о 17:30 та повністю ліквідовано о 17:40", - йдеться в повідомленні.

Пізніше, о 19:04, до рятувальників Баришівського району надійшло повідомлення про загорання трав'яного настилу у місті Березань на околиці вулиці Дородніцина.

"Прибувши на місця виникнення пожежі, рятувальниками встановлено, що горить трав'яний настил на загальній площі близько 1 га окремими осередками. Загорання вдалося локалізувати та повністю ліквідувати о 20:00", - йдеться в повідомленні.

Вже ввечері, о 21:56, до оперативно-диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про пожежу залишків сухої рослинності на околиці села Білогородка.

"По прибуттю на місце виклику розвідкою було встановлено, що загорання виникло на відкритій місцевості. Пожежу було локалізовано о 22:20 та повністю ліквідовано о 22:26", - йдеться в повідомленні.

Причини виникнення кожної з пожеж наразі встановлюються відповідними органами.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme