На Донеччині лікарня п'ять місяців простояла без даху: У палатах сирість, цвіль і вода (ФОТО)

У місті Родинському Донецької області мешканці скаржаться на умови в місцевій лікарні 

Люди кажуть, що в палатах дуже сиро, нічим дихати, під час дощу на них і зовсім лилася вода, а персоналу довелося збирати воду в тазики, передає Depo.Донбас з посиланням на ДДК.

Як з'ясувалося, керівництво лікарні уклало договір на проведення ремонтних робіт по заміні кровлі, але вони так і не закінчилися.

За договором, який був укладений між Родинською міськлікарнею в особі Миколи Кириченко і підрядником - ФОП Близнюк Сергій Валентинович, ремонтні роботи почалися в листопаді і повинні були закінчитися ще 28 грудня 2016 року. Загальна сума договору становить 1 млн 219 тис. гривень.

Місцеві ЗМІ пишуть. що Близнюк - тренер по дзюдо в ФОКу, і який виконував неякісні ремонти в школах №8 і №35.

Наразі на території лікарні лежать купи будівельного сміття, а на будівлі досі розкритий дах.

Депутати міськради ще на початку ремонту наголошували на тому, що міняти дах в таку погоду недоцільно, однак підрядники запевняли, що внутрішнє оздоблення приміщень абсолютно не постраждає.

Завідувач відділенням Віктор Харитоненко скаржиться, що в палатах неможливо дихати, поширюється цвіль і грибок.

"Дах відкрили, все тече, а вчора взагалі поліло. Ніхто не знає, коли її закриють, зараз робітники не працюють. Вони хотіли відразу повністю її відкрити і закрити. На наші зауваження, що за прогнозом очікуються дощі і відкривати повністю дах неможна, ніхто так і не відреагував. Сказали тільки, що там плівка, і вона все витримає, але, як показала практика, плівка не тримає. Подивіться, що твориться в відділенні. У нас тут був зроблений ремонт, все поштукатурили і побілили, а тепер це суцільна цвіль", - поскаржився Харитоненко.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme