UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Кришували" бізнес: в Нацполіції порокоментували справу сумських копів-хабарників

У керівника поліцейського підрозділу виявили незаконну зброю, цінності та прапор Російської Федерації

"Кришували" бізнес: в Нацполіції пороком…

Очільник Національної поліції України Сергій Князєв прокоментував ситуацію про затримання спільників начальника Шосткинського відділку поліції Сумської області. Він нагадав, що під час обшуку у керівника поліцейського підрозділу виявили різні види незареєстрованої зброї, велику кількість цінностей і прапор Російської Федерації. Про це пише Depo.Суми із посиланням на "112-Україна".

За словами Князєва, в поліцію надійшла інформація про те, що керівник Шосткинського відділу поліції разом зі своїм заступником організували "кришування" діяльності місцевого бізнесмена. Чоловік здійснював збір та скупку металобрухту. Поліцейські запропонували йому виплачувати їм певну суму щомісяця в обмін за непритягнення до відповідальності за виявлені порушення законодавства.

Отриману інформацію співробітники Управління внутрішньої безпеки повідомили керівництву Національної поліції України. Слідчі обласної прокуратури за даним фактом почали кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Незабаром працівники поліції і прокуратури задокументували факт отримання заступником начальника Шосткінського відділу поліції частини "данини" у розмірі 7 тисяч гривень, які підприємець передав йому через посередника.

Крім хабара, під час санкціонованого обшуку у 42-річного майора поліції було виявлено технічні паспорти на транспортні засоби, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів та водійські посвідчення на сторонніх осіб.

Нагадаємо, що в підполковника поліції Сумщини знайшли прапор РФ, злитки золота та незаконну зброю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme