UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

КНДР здійснила 4 невдалих пуски ракет

Попри міжнародний тиск, у тому числі санкції ООН, а також посилення протиракетної оборони в регіоні, Північна Корея, очевидно, здійснила серію нових ракетних запусків 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Укрінформ".

"Ракети, тип яких поки залишається невстановленим, були, очевидно, запущені з місцевості в районі міста Вонсан на сході Північної Кореї близько сьомої ранку", - наводить видання слова офіційного джерела.

При цьому уточнюється, що пуски були невдалими.

Нагадаємо, на початку березня Північна Корея провела запуск чотирьох ракет в напрямку Японського моря. За даними Токіо, як мінімум три з них потрапили в 200-мильну зону, що знаходиться під контролем Японії.

У Пхеньяні заявили, що провели ракетні випробування в якості "тренування" на випадок атаки з боку збройних сил США. Як повідомило північнокорейське інформаційне агентство ЦТАК, потенційною ціллю ракет були американські військові бази в Японії.

У минулому році КНДР здійснила вісім спроб тестового запуску балістичних ракет середньої дальності, з яких тільки один був успішним.

Восени 2016 року Рада безпеки ООН запровадила нові санкції проти Північної Кореї.

Міжнародна банківська система SWIFT припинила надавати фінансові послуги банкам Північної Кореї, які потрапили до списку санкцій ООН.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme