UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Фейгін: НТВ готує "говнопередачу" про Сущенка

Адвокат затриманого у Москві журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін повідомив про провокації, які готуються на нього і Сушенка, в передачі на російському телеканалі НТВ

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Хочу заздалегідь попередити аудиторію, що на НТВ готують чергову говнопередачу про мене і про мого підзахисного Романа Сущенка, українського журналіста обвинуваченого в шпигунстві і заарештованого в Москві. Не ведіться, не дивіться, не вірте", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, дружина журналіста Анжела Сущенко вперше зустрілася з ним в СІЗО 20 березня.

Кореспондента "Укрінформу" Романа Сущенка затримали у Москві 30 вересня за підозрою у шпіонажі. У ФСБ стверджують, що він на користь ГУР Міноборони України "цілеспрямовано збирав відомості про діяльність Збройних сил і військ Національної гвардії РФ, що становлять державну таємницю і просочування яких за кордон могло завдати шкоди обороноздатності держави". В ГУР спростували ці звинувачення.

7 жовтня Сущенку офіційно висунули звинувачення у шпигунстві.

28 листопада суд у Москві продовжив арешт Сущенку до 30 січня 2017 року, потім арешт продовжили.

А 20 лютого Федеральна служба безпеки Росії відмовилася долучити до справи довідку про те, що журналіст Роман Сущенко не працював на Головне розвідувальне управління Міноборони України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme