UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дружина вінницького наркодилера "знайшла" на смітнику 60 набоїв

Пістолет, для якого були "знайдені" набої, працівники поліції виявили під час проведення санкціонованого обшуку будинку подружжя

Дружина вінницького наркодилера "знайшла…

Вінничанин, який відбуває умовне покарання за торгівлю наркотиками, ховав у себе вдома пістолет з ознаками переробки та понад 6 десятків набоїв. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланнмя відділ комунікації поліції Вінницької області.

Повідомляється, що в ході проведення обшуку домоволодіння 50-річного жителя одного із сіл району, поліцейські виявили в одній з кімнат будинку чоловіка пістолет з ознаками переробки марки "ZORAKI" та 63 набої калібру 9 мм.

За словами чоловіка, який на даний час відбуває умовне покарання, пістолет він чотири місяці тому придбав у незнайомця для самозахисту, а набої дружина знайшла місцевому сміттєзвалищі.

"Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme