Десять найдивніших сексуальних відхилень

У науці є таке поняття, як парафілія - хворобливе порушення спрямованості статевого потягу і способів його задоволення

Про це пише Depo.Закарпаття.

Отже, десять найбільш дивних і незвичайних сексуальних відхилень.

1. Парціалізм – це підвищений сексуальний інтерес до частин тіла, які вважаються несексуальними. Наприклад, до ступні (подофелія), до пахв (маскаланія), до носа (назофілія) і т.д.

2. Клізмофілія. Деякі люди отримують задоволення від введення собі в анус рідини за допомогою клізми. Їм подобається відчуття повноти і тиску в прямій кишці. Але це практика вимагає обережності й здорового глузду. Так в 2005 році на операційний стіл до хірургів потрапив чоловік, який ввів себі в анус епоксидну смолу. Смола відразу ж затверділа і без допомоги медиків чоловік вже не зміг її витягнути назад.

3. Мазохізм – одержання сексуального задоволення від болю, приниження і поневолення. Згідно з даними опитування журналу "Sex Research" лише шість відсотків опитаних любителів мазо вважають його сексуальним відхиленням і хотіли б змінити сексуальну поведінку.

4. Урофілія – сексуальне збудження від сечі. Тісно пов'язане з мазохізмом. Любитель "золотого дощу" збуджується від того, що хтось помочиться на нього або від того, що він сам помочився на когось.

5. Телефонна скаталогія. Людина робить дзвінки на незнайомі номери і розповідає щось сексуальне про себе, можливо навіть не зовсім правдиве, і пропонує приєднатися до інтим-бесіди.

6. Плюшофілія – сексуальний інтерес до опудал тварин. Може бути зосереджений тільки на одному якомусь вигляді тварин або поширюватися на всіх. Дослідження показали, що більшість плюшофілів чоловіки.

7. Дакрайфілія. Виявляється не у всіх чоловіків жіночі сльози геть відбивають бажання. Когось навпаки вони заводять. Так, наприклад, дакрайфіли спеціально доводять свого партнера до сліз різними способами, іноді використовуючи елементи мазохізму, і отримують від цього колосальне задоволення.

8. Фетишизм. Багато чоловіків вважають жінку, яка йде на високих підборах, сексуально привабливою. Але коли предметом жадання стає тільки взуття на каблуках, а не її прекрасна володарка, то мова йде про фетишизм. Найбільш частими фетишами є взуття і нижня білизна.

9. Тройлізм. Сексуальне збудження від спостереження за сексуальними іграми інших людей. Сюди ж можна віднести і груповий секс.

10. Акротомофілія – сексуальний інтерес до інвалідів. Як не дивно, але предметом жадання стає не сама людина, а його ампутовані частини тіла. Відомі випадки, коли люди йшли на видалення цілком здорових кінцівок тільки для того, щоб задовольнити свої сексуальні бажання.

За інформацією "ВСВІТІ"

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme