Де у Львові можна безкоштовно перевірити стан зубів

Кожен бажаючий зможе пройти відео-огляд ротової порожнини

Як повідомляє Depo.Львів, у Львові можна безкоштовно перевірити стан зубів. Про це в рамках запуску всеукраїнського проекту "Чисті зуби не хворіють!", розповів президент Міжнародного альянсу імплантологів Ярослав Заблоцький Консультації проводять у представницькому офісі "Клініка Заблоцького" в ТРЦ Victoria Gardens.

Cаме тут кожен бажаючий зможе пройти відео-огляд ротової порожнини, отримати конкретний висновок та рекомендації щодо стану свого стоматологічного здоров'я, пройти навчання стосовно правильного чищення зубів, а також того, як правильно обирати для себе чи для своєї сім'ї засоби гігієни.

Консультації проводяться безкоштовно для всіх бажаючих щодня у години роботи ТРЦ з 10:00 до 22:00. За попередніми планами проект буде діяти до кінця 2017 року.

"Я розумію, що важко повірити у те, що цей проект дійсно безкоштовний. Людям дивно чути про те, як стоматолог, основний бізнес якого - це лікування, говорить про навчання правильного чищення зубів"- розповів Заблоцький. Cума інвестицій склала 750 тис. грн, а утримання такого офісу коштує 50-60 тис. грн щомісячно.

Актуальність даного проекту підкреслюють статистичні дані: практично 100% українців, як дорослих, так і маленьких, мають карієс, тобто дірки в зубах, пов'язані з недостатнім чищенням зубів.

За словами кандидата медичних наук Олени Заблоцької, близько 98% людей не вміють правильно чистити зуби, а ті що вважають, що чистять правильно - насправді, помиляються. Найчастіше, під час щоденного чищення зубів, люди просто роблять хаотичні рухи, оминаючи певні ділянки. "Це призводить до скупчення зубного нальоту у певних місцях ротової порожнини, що у подальшому спричиняє утворення зубного каменю, а також запалення ясен. I це вже серйозні проблеми, що потребують високовартісного i висококвалiфiкованого лікування", - додала вона.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme