UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Британський депутат намагався врятувати життя пораненому поліцейському, - ЗМІ

Заступник міністра закордонних справ Британії, депутат Тоббіас Еллвуд опинився на місці події під час нападу на поліцейських під будівлею парламенту у Лондоні і робив усе можливе, щоб врятувати життя пораненного поліцейського

Про це повідомив співрозмовник видання, наближений до депутата, передає Depo.ua з посиланням на The Telegraph.

"Він намагався робити йому штучне дихання і стримувати кровотечу з численних ножових поранень, доки не приїхали медики", - сказав він.

Елвуд, колишній військовий, залишався з пораненим поліцейським, доки не прибув рятувальний вертоліт. Після цього він допомагав медикам.

Пізніше депутата-консерватора, в якого були закривавлені руки, помітили за розмовою з поліцейськими.

Conservative MP Tobias Ellwood (centre) helps emergency services attend to a police officer outside the Palace of Westminster

Conservative MP Tobias Ellwood (centre) stands amongst the emergency services at the scene outside the Palace of Westminster, London, after policeman has been stabbed and his apparent attacker shot by officers in a major security incident at the Houses of Parliament

Тоббіас Елвуд працює в МЗС з липня 2014 року. Він втратив брата під час теракту на Балі в жовтні 2002 року, коли загинули 202 людини, в тому числі 21 громадянин Британії.

Як стало відомо пізніше, поранений офіцер помер від ран.

Нагадаємо, що в столиці Британії стався теракт прямо біля будівлі парламенту. Спочатку автомобіль на Вестмінстерському мосту в'їхав у натовп людей, травмувавши кілька людей.

Згодом у двір парламенту прорвався озброєний ножем чоловік, по дорозі поранивши поліцейського, після чого був застрелений.

В результаті теракту загинуло четверо людей. Один з загиблих - поліцейський, який помер від ножових поранень, отриманих від терориста. Ще кілька людеймають дуже серйозні травми.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme