Як у мера міста на Вінниччині з'явилося п'ять квартир за один день

Окрім цих квартир, Петро Бровко має 3 житлових будинки та 2 земельні ділянки

Як у мера міста на Вінниччині з'яви…

Петро Бровко – мер міста Могилів-Подільський, що на Вінниччині, – у своїй Е-декларації за 2016-й рік вказав дані про отримання у власність одразу 5 квартир за один день, передає Depo.Вінниця.

Площа задекларованих квартир - 25,9 кв.м, 26,3 кв.м, 33 кв.м, 41,7 кв.м. та 44,7 кв.м.

Окрім цих квартир, Петро Бровко має 3 житлових будинки та 2 земельні ділянки. Їздить на "Porsche" 2013 року випуску та "Land Rover" 2010 року випуску, який купив у 2015 році.

Як стало відомо з Gazeta.ua, Бровко стверджує, що 5 квартир утворилися з одного будинку – шляхом перепланування, і туди він селить жінок з дітьми і переселенців.

"Вже поселили дві жінки з кількома дітьми і дві сім'ї переселенців, які теж мають дітей. За житло вони не платять. Лише за комунальні послуги.

Тоді був бізнесменом і мав можливість. Ідея заселити туди людей з'явилась дуже швидко. Кожний п'ятий до мене приходить на прийом з проблемою, що ніде жити. Там вже поселились матері з кількома дітьми. Живуть по півроку", - сказав Бровко

Міським головою Бровко працює 18 років (була перерва на одну каденцію). За даними декларації, у 2016 році заробив 296 тисяч зарплати. Додатково задекларував 1 млн гривень готівкою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme