UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ведучі NewsOne взяли участь в акції до Дня людини з синдромом Дауна

Сьогодні, 21 березня, відзначається Всесвітній день людини з синдромом Дауна

Ведучі NewsOne взяли участь в акції до Д…

У цей день традиційно проводять Міжнародний Флешмоб Багато шкарпеток Lots of Socks (Багато Шкарпеток), мета якого - привернути увагу суспільства до людей з синдромом Дауна, а також висловити їм свою толерантність і підтримку.

Творча група NewsOne випустила ролик в якому ведучі телеканалу приєдналися до акції Lots of Socks, надівши різнокольорові непарні шкарпетки, що символізує додаткову хромосому.

Головний меседж - місце людини залежить від вчинків людини, а не від кількості хромосом. Тому кожен заслуговує на місце в суспільстві.

Протягом усього дня ведучі телеканалу вестимуть свої ефіри в різнокольорових шкарпетках. А в рамках вечірнього ефіру пройде аукціон, лотами на якому стануть роботи дітей з с синдромом Дауна. Отримані від продажу гроші будуть передані до фонду "Даун Синдром".

"Сьогодні в Міжнародний день людей з синдромом Дауна ми надягаємо різнокольорові шкарпетки - яскраві і непарні! Щоб відчути себе не такими, як усі, і зрозуміти, що значить жити під пильними поглядами оточуючих. До цього закликають щорічно організатори всесвітньої акції Lots of Socks. Але чомусь мало хто згадує в цей день, що індуси, наприклад, називали Дітей Сонця духовними вчителями, а наші предки - ангелами. А знаєте чому? З народження цим людям властива головна людська якість - мудрість серця. Вони відкриті, вміють любити просто так без обмежень і очікувань, вміють говорити без слів, дивлячись в очі і живуть без фальші! Такі якості справжній дар і нам би варто було цього повчитися! Так що одягаємо різнокольорові шкарпетки і вчимося жити щиро і з любов'ю", - закликає ведуча NewsOne Олена Кирик.

"Місце в суспільстві визначається за ознаками, що визначаються самим суспільством. Вчора на знімальному майданчику я вперше познайомився з цими хлопцями, і вони правда класні, світлі і неймовірно добрі. Сьогодні я прийшов на роботу в різних шкарпетках на підтримку акції Lots of Socks. Давайте будемо тим суспільством, в якому кожна людина може відчувати себе комфортно, адже це правда в наших силах, і на це не впливають гроші або політика ", - поділився думкою режисер промо на телеканалі NewsOne Костя Хитрий.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme