В Одесі мають намір набрати на службу півтисячі нових патрульних

Зараз безпеку одеситів забезпечують 660 копів

В Одесі мають намір набрати на службу пі…

З 20 березня по 18 квітня в Одесі пройде додатковий набір в патрульну поліцію міста, пише Depo.Одеса з посиланням на "1й міський". Командування впевнене, що набір співробітників поліпшить безпеку в місті.

"Сьогодні ми оголошуємо набір на 500 вакансій в патрульну поліцію Одеси, 660 людей несуть службу в місті, саме тому 500 нових патрульних дозволить поліпшити рівень безпеки в Одесі", - розповів начальник управління патрульної поліції Одеси Михайло Білецький.

За його словами, процедура відбору кандидатів буде проходити в кілька етапів. Для початку всім бажаючим необхідно оформити заявку, розміщену на сайті департаменту Патрульній поліції.

Далі в Миколаєві кандидати повинні будуть пройти спеціальне тестування, яке передбачає знання Конституції України, а також Закону України "Про поліцію".

Крім цього, бажаючих стати поліцейськими чекає медичне обстеження, перевірка на рівень фізичної підготовки, психологічне тестування та співбесіду з поліцейської комісією, яке буде проходити в Києві.

Вимоги до кандидатів - бути громадянином України віком від 21 до 35 років, мати повну загальну середню або вищу освіту, мати водійське посвідчення категорії "В". Ті, хто пройшли відбір, будуть контролювати безпеку на міських і міжнародних дорогах, а також порядок під час міських заходів.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme