В Кременчуці за добу зупинили шістьох п'яних водіїв

Серед порушників двоє мали ознаки наркотичного сп'яніння, а четверо - алкогольного

В Кременчуці за добу зупинили шістьох п&…

20 березня, о 16:00, у Кременчуці на перехресті вулиць Володимира Великого та В. Інтернаціоналістів 42-річний водій "ВАЗ-2105" порушив Правила дорожнього руху - під час спілкування полісмени помітили, що він має явні ознаки алкогольного сп'яніння, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Патрульну поліцію Кременчука.

Огляд проводився у наркологічному диспансері. Результат алкотестеру - 2,8 проміле алкоголю, що у 14 разів перевищує допустиму норму.

Ще одного водія з ознаками алкогольного сп'яніння зупинили, також 20 березня о 18:00, на проспекті Лесі Українки. 31-річний водій Daewoo Lanos пройшов огляд у лікаря нарколога. Результат алкотестеру - 2,14 проміле.

21 березня, о 2:00, на вулиці Перемоги за порушення Правил дорожнього руху полісмени зупинили автомобіль "ВАЗ-21099". 27-річний водій мав очевидні ознаки алкогольного сп'яніння. Пристрій драгер показав результат 1,3 проміле.

Всього кременчуцькі патрульні на дорогах міста зупинили шість водіїв, які мали ознаки сп'яніння. Серед них двоє мали ознаки наркотичного сп'яніння, а четверо - алкогольного, про що свідчать позитивні покази алкотестеру.

На усіх водіїв оформили протоколи за керування транспортом у стані сп'яніння за статтею 130 КУпАП.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme