UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Держдепі не знають, коли ж Тіллерсон долетить до Росії

Зовнішньополітичне відомство США продовжує опрацьовувати графік візиту державного секретаря США Рекса Тіллерсона до російської столиці й наразі не може офіційно назвати дату поїздки

З таким поясненням виступив під час телефонного брифінгу у вівторок в.о. речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає Depo.ua із посиланням на "Укрінформ".

"Я поки не можу зробити офіційного повідомлення у цьому зв'язку", - зауважив речник відомства на прохання підтвердити дату 12 квітня, яка раніше була оприлюднена в ЗМІ.

Тонер пояснив, що Держдепартамент продовжує працювати над робочим графіком держсекретаря в цей період і поширить офіційну заяву, тільки-но всі питання будуть узгоджені.

Крім того, речник Держдепу підтвердив, що Тіллерсон не зможе взяти участь у зустрічі глав МЗС країн-членів НАТО в Брюсселі. Він нагадав, що аналогічні випадки траплялися на міністерських зустрічах Альянсу в 1999 і 2003 роках. Натомість Тонер наголосив, що Сполучені Штати "на 100% підтримують НАТО". У цьому зв'язку США вже запропонували НАТО альтернативні дати міністерської зустрічі, поінформував речник Державного департаменту США.

Нагадаємо, що сьогодні в ЗМІ повідомлялося, що Тіллерсон прилетить на Росію 12 квітня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme