В Архангельську для Путіна замість асфальту поклали паркет

В Архангельську перед приїздом президента Росії Володимира Путіна частину тротуару від морського вокзалу до головного корпусу Північного федерального університету імені М.В. Ломоносова вихідні покрили паркетною дошкою

Доріжка починається від вокзалу і закінчується перед пішохідним переходом на Троїцькому проспекті, передає Depo.Кубань з посиланням на "Newsru".

Паркетний тротуар підведений до криголаму "Новоросійськ", який на час форуму стане готелем для високопоставлених гостей. "Такого не було навіть, коли в Архангельськ приїжджав Хрущов", - пишуть місцеві ЗМІ.

В адміністрації міста підтвердили, що цей декоративний тротуар буде вести до виставкової експозиції міжнародного форуму "Арктика - територія діалогу", який пройде в Архангельську 29-30 березня.

В адміністрації додали, що це не паркет, а "дерев'яні містки" - "історичний бренд Архангельська". "Місцевість, на якій необхідно було прокласти дорогу, заболочена, тому покрити її звичним асфальтом було б невірним рішенням, так як незабаром довелося б класти дорогу заново", - повідомив начальник прес-служби місцевої адміністрації Ігор Атапін.

В Архангельську на Арктичному форумі у Путіна заплановані двосторонні зустрічі з президентами Ісландії і Фінляндії, участь в роботі форуму та пленарному засіданні. Прибуття Путіна очікується 30 березня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme