UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Москві ФСБшники жорстоко побили аспіранта, який вивісив з вікна прапор України (ФОТО)

У Москві аспіранта історичного факультету МДУ затримали і побили після того, як він вивісив з вікна гуртожитку прапор України під час концерту "Весна" з нагоди анексії Криму

Про це пише "Медіазона" з посиланням на одного аспіранта, який побажав залишитися анонімним. Ім'я аспіранта також не розкривається, передає Depo.Донбас.

Молоду людину затримали 18 березня в гуртожитку, до нього прийшов майор Беловіцкій з ОВС МГУ і троє осіб, які представилися співробітниками ФСБ. У аспіранта забрали фотоапарат, телефон і ноутбук, а потім доставили в ОВД МГУ.

У відділенні його вдарили долонею по голові і загостреною шваброю - в тулуб. У аспіранта залишилися порізи і садна, які він 20 березня зафіксував в травмпункті.

Після допиту юнака змусили написати розписку в тому, що він згоден працювати інформатором ФСБ і центру з протидії екстремізму МВС. Потім його примусили написати в протоколі про затримання, що він розмахував прапором і нецензурно висловлювався, після чого виписали квитанцію на штраф за дрібне хуліганство.

Він звернувся до Комітету з питань запобігання катуванням.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme