У Львові ліквідували підпільний кавовий завод

Під час 11 обшуків поліцейські вилучили 29 тисяч упаковок кави

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на управління захисту економіки Нацполіції, у Львові викрили міні-завод з виробництва фальсифікованої кави.

У Львові викрили незаконне виробництво підробленої кави. Його виробнича потужність ― до тисячі пачок кави на добу. Кава розповсюджувалась на оптових ринках Львова та у мережі дрібних торговельних закладів у Західній Україні.

44-річний львів'янин на власному подвір'ї облаштував виробництво фальсифікованої кавової продукції, яку розповсюджували під торговельною маркою відомого виробника. У двоповерховій будівлі на першому поверсі був спортзал, а на другому облаштували міні-завод. Потрапити на виробництво можна було лише за допомогою ліфта.

Під час 11 обшуків поліцейські вилучили обладнання для виробництва та пакування кави, понад 19 тисяч упаковок готової до реалізації продукції, майже 100 кілограмів сировини, паперову тару, а також 17 тисяч гривень.

Чоловік, який відповідав за збут, жив у м. Охтирка Сумської області. Він розміщував в Інтернеті оголошення та приймав замовлення від клієнтів. Сама ж продукція відвантажувалась з цеху у Львові.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme