У Львівській облраді "послали" Тимошенко

Депутати не прийняли звернення до керівництва держави щодо недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі

Депутати Львівської обласної ради не прийняли звернення до президента України, голови ВРУ та прем"єр-міністра щодо недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі.

За таке рішення проголосувало 40 депутатів обласної ради.

Ініціатором звернення був голова фракції "Батьківщини" Юрій Гудима.

У проекті звернення зазначалось, що депутати Львівської обласної ради просять вжити усіх необхідних заходів для недопущення скасування мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення, а також недопустити створення механізмів, що дозволятимуть торгувати землею у обіхд мораторію, зокрема за допомогою ухвалення закону про обіг сільськогосподарських земель, яким пропонується де-факто торгувати вже з 1 липня 2017 року.

Також проектом передбачалось, що депутати просили б продовжити на 10 років мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення в Україні, розробити практичні механізми стимулювання і розвитку фермерського господарства, малого і середнього бізнесу в аграрній сфері.

Додамо, що керівник фракції "Батьківщина" Юрій Гудима запропонував повернутись до розгляду цього питання, проте голосів для цього не знайшлось.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme