UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Криму суд по справі Семени перенесли на 3 квітня: зал не вмістив усіх бажаючих

"Залізничний районний суд Сімферополя" в окупованому Криму вчора, 20 березня переніс розгляд справи кримського журналіста, автора Радіо "Свобода" Миколи Семени на 3 квітня

Про це повідомила "Кримська правозахисна група" в Facebook , передає Depo.ua.

Суд перенесли через клопотання захисту про забезпечення доступності та гласності судового процесу. Адвокат Олександр Попов звернувся до суду з проханням забезпечити більш просторий зал засідання у зв'язку з тим, що не всі журналісти змогли потрапити до зали. Також він зазначив, що йому і його колезі адвокату Емілю Курбединову не створені робочі умови – за його словами, недостатньо місця, щоб розкласти папери, а у підсудного взагалі немає столу, щоб працювати зі своїми документами, йдеться в повідомленні.

"Прокурор" Світлана Удинська різко заперечувала проти заявленого клопотання. Також вона висловилася з приводу того, що "наступного разу захист вимагатиме кава в ліжко".

На думку адвоката Еміля Курбедінова, маленький зал для засідання був обраний не випадково, за його словами, це "поширена практика для резонансних політичних справ в Криму".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme