У Києві під час пожежі евакуювали 35 людей

Усіх вдалося врятувати від пожежі, але кілька людей все ж опинилися у лікарні

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу ДСНС у Києві.

Зокрема, 20 березня о 19:10 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в 9-ти поверховому будинку по вул. Йорданській, 14-А.

На місце події негайно було направлено рятувальників. По прибуттю, вогнеборці встановили, що займання виникло в під'їзді на першому поверсі із розповсюдженням полум'я в одну із квартир.

Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 2 дітей 2014 р.н. та 2016 р.н., яких з ознаками отруєння продуктами горіння госпіталізовано в токсикологічне відділення лікарні "Охмадит" та 9 дорослих, 5 з яких врятовано за допомогою висувної драбини.

Крім того, рятувальники вивели з верхніх поверхів по внутрішній сходовій клітині на свіже повітря ще 35 осіб.

Також, 3-оє врятованих осіб отримали отруєння продуктами горіння, але від госпіталізації відмовились, ще 1 особа отримала колото-різані рани правої кисті руки та госпіталізований в травматологічне відділення Київської міської клінічної лікарні № 8.

О 19:35 вогнеборці локалізували загорання та о 19:51 – ліквідували. Складність проведення рятувальних робіт та гасіння пожежі супроводжувалась сильним задимленням.
Внаслідок пожежі згоріло та пошкоджено особисті речі, меблі, побутова техніка, вікна, вхідні двері, закопчено стіни та стелю квартири та під'їзду.

До гасіння пожежі було залучено 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 30 чоловік особового складу. Причина займання наразі встановлюється.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme