UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницький з'їхалися лялькарі зі всієї України

В обласному академічному театрі ляльок розпочинається заключний етап Всеукраїнського огляду-конкурсу "Прем'єри сезону"

У Хмельницький з'їхалися лялькарі з…

В обласному академічному театрі ляльок в Міжнародний день лялькаря зібралися представники театрів ляльок з усієї України, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту облуправління культури, національностей, релігії та туризму.

Розпочинається заключний етап Всеукраїнського огляду-конкурсу театрів ляльок "Прем'єри сезону".

Оголосять тут та урочисто нагородять номінантів та переможців, а також презентують вистави учасників творчої програми огляду-конкурсу.

Заодно й відбудуться відкриті загальні збори ВГО "UNIMA-Україна", на яких приймуть нових членів.

Організатором є правління Всеукраїнської громадської організації "Український центр міжнародної спілки діячів театру ляльок "UNIMA-Україна" спільно з Хмельницьким обласним академічним театром ляльок.

Довідково: Всеукраїнський огляд-конкурс "Прем'єри сезону" заснувала Всеукраїнська громадська організація "Український центр міжнародної спілки діячів театру ляльок УНІМА-Україна". Мета та завдання огляду-конкурсу: дослідження тенденцій розвитку театрів ляльок в Україні, заохочення театрів до міливих творчих пошуків, підтримка молодих фахівців, оцінка вистав високопрофесійною театральною критикою, рекомендації для участі в міжнародних фестивалях, які проводить UNIMA. Учасники - професійні театри ляльок України державної, комунальної, та приватної форм власності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme