UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тернопільські дорожники переходять до "картинного" ремонту

Благоустрій дорвг на Тернопільщині продовжується

Тернопільські дорожники переходять до "к…

Шляховики перейдуть з ямкового методу на так званий "картинний", передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу автодору Тернопільської області.

"Картинний метод передбачає ліквідацію, ямковості, просадок, напливів, колійності, за допомогою фрезування покриття і укладання асфальтобетону за допомогою асфальтоукладача. Він допомагає шляховикам лагодити каскади ям або значну протяжність колійності і просадки, витрачаючи менше часу та ресурсів", - пишуть шляховики.

Крім, того, впродовж березня та квітня дорожники приступають до весняного благоустрою, а це ліквідація ямковості на покритті доріг, приведення в належний стан елементів облаштування доріг (побілка, фарбування), фарбування транспортних огороджень, фарбування мостів та шляхопроводів, ремонт транспортних огороджень, розмітка пішохідних переходів, встановлення дорожніх знаків, планування узбіч, ліквідація стихійних сміттєзвалищ.

Благоустрій передбачає також вивезення побутових відходів та сміття, встановлення сміттєзбірників, впорядкування площадок стоянки автотранспорту та місць відпочинку, прибирання та впорядкування автобусних зупинок, ремонт автопавільйонів, впорядкування туалетів, посадку дерев та кущів та вирубку потенційно небезпечних насаджень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme