Roshen продає Маріупольську кондитерську фабрику

Акціонери Маріупольської кондитерської фабрики Рошен (Донецька область), що входить до складу корпорації Roshen, прийняли рішення про продаж майна підприємства, зокрема комплексу самої фабрики і земельної ділянки

Про це повідомила прес-служба Roshen, передає Depo.ua з посиланням на Українські новини.

Представник прес-служби підтвердив інформацію про те, що рішення прийнято і акціонери затвердили продаж цього майна.

Інші подробиці поки що не уточнюються.

Нагадаємо, що на порядок денний зборів акціонерів 20 березня було винесено питання продажу нерухомого майна, у тому числі комплексу кондитерської фабрики, земельної ділянки, на якій розташована фабрика, будівлі та інше майно; зазначалося, що вартість комплексу кондфабрики не перевищує 40 млн гривень, земділянки - не перевищує 25 млн гривень.

Підприємство перебуває на стадії ліквідації, рішення про яке прийнято у квітні 2015 року.

За попередніми даними, 2016 рік Маріупольська кондфабрика Roshen закінчила зі збитками 8,171 млн гривень (збиток за 2015 рік - 4,821 млн гривень).

Крім Маріупольської кондфабрики до складу корпорації Roshen входять Кременчуцька, дві Вінницькі, Київська кондфабрики, Липецька кондитерська фабрика Ліконф (Росія), а також Клайпедська кондитерська фабрика UAB Roshen (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина).

Нагадаємо, щоу січні Roshen офіційно повідомив про про намір зупинити Липецьку фабрику.

Арешт майна Липецької кондитерської фабрики, накладений слідчим комітетом Росії в рамках порушеного кримінального провадження, зробив продаж фабрики неможливим. Президент Петро Порошенко почав реструктуризацію своїх активів Roshen і у січні 2016 року заявив, що передав свою частку "Рошен" у незалежний "сліпий" траст під управлінням іноземного банку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme