Рада обирає аудитора НАБУ (ТРАНСЛЯЦІЯ)

Верховна Рада на сьогоднішньому пленарному засіданні розгляне питання про обрання члена комісії зовнішнього контролю щодо проведення аудиту ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро

Згідно з порядком денним парламенту, розміщеного на сайті Верховної Ради, також нардепи розглянуть законопроект №5598, який передбачає створення Фонду енергоефективності, передає Depo.ua.

Також у порядку денному - кілька питань паливно-енергетичного комплексу. Зокрема, у другому читанні депутати мають намір розглянути законопроект №4334, що передбачає передачу повноважень щодо затвердження тарифів на теплову енергію, що вироблена з альтернативних джерел енергії (крім ТЕЦ, ТЕС та когенераційних установок), від Національної комісії державного регулювання енергетики і комунальних послуг до органів місцевого самоврядування; в першому читанні - питання стабілізації ДАТ "Чорноморнафтогаз" (законопроект №5370).

Окремим питанням в порядку денному стоїть розгляд проекту постанови №6111 про звернення до США з проханням укласти військову угоду з Україною.

Також Рада планує розглянути питання транспорту. Зокрема, у другому читанні парламентарі розглянуть законопроект №2712, яким надається право ходити під державним прапором України суднам, що перебувають у власності фізичних осіб-підприємців, а також юридичних осіб, зареєстрованих на території України; законопроект № 4647 про автомобільні дороги оборонного призначення тощо.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme