Просто дурість: Фейгін відреагував на скандальну заяву Савченко

Народний депутат України Надія Савченко не проявляла антисемітизму, коли її незаконно утримували в Росії; її останнє антисемітське висловлювання можна пояснити "людською дурістю"

Таку думку висловив адвокат Марк Фейгін, який захищав Савченко під час судового процесу над нею на Росії, передає Depo.ua з посиланням на "Обозреватель".

Коментуючи факт згоди Надії зі словами глядача телеканалу NewOne про те, що Україна знаходиться "під єврейським ярмом", він запевнив: "Ніякого антисемітизму у неї ніколи не було, вона була абсолютно цього позбавлена. Більш того - я просто переконаний, що причина такої незграбної відповіді зовсім не в тому, що вона ненавидить якісь народи. Цього у неї немає. Це просто людська дурість".

"Я думаю, вона не прислухалася до моєї попередньої поради, яку я їй давав. Їй просто треба облишити цю нескінченну низку суспільно значущих заяв, тому що вона весь час потрапляє з ними невпопад, навіть не бажаючи того", - заявив Фейгін.

За його словами, "вона вбила собі в голову, що вона проти української влади - президента, уряду, Бог знає кого". "Думаю, що тут Надію Вікторівну просто несе по цій лінії. Якщо влада говорить так, треба говорити все навпаки. Я думаю, причина в цьому".

Нагадаємо, народний депутат Надія Савченко вважає, що влада в Україні має "неукраїнську кров" .

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme