UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліція відреагувала на замурування та заклеювання "Сбербанку" у Краматорську

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом блокування "Сбербанка" у Краматорську

Про це повідомив керівник краматорського відділу Національної Поліції Віталій Максимів, передає кореспондент Depo.Донбас.

За його словами, під час акції під краматорським відділенням "Сбербанку" поліція не втручалася, щоб не спровокувати сутичок.

"Всі бачили, що більшість учасників цієї акції – молоді люди 1990-2000 років народження. Щоб не провокувати конфлікт, правоохоронці не заважали блокувальникам. Проводилася відео фіксація подій, встановлено особи найбільш активних учасників, відкрите кримінальне провадження за статтею "Хуліганство". Найближчим часом буде вирішуватися питання про притягнення винних до відповідальності", - зазначив Максимів.

Втім, керівництво міста така позиція правоохоронців не влаштувала. За словами Краматорського міського голови Андрія Панкова, мова йшла не про мирний протест, а про свідоме псування приватної власності.

Представники поліції залишили без відповіді питання краматорських журналістів "Чи буде поліція спокійно спостерігати та не провокувати конфлікт, якщо підлитки будуть проводити "патріотичну акцію вбивства російськомовних городян?".

Нагадаємо, 20 березня у Краматорську активісти "Національного корпусу" замурували шлакоблоками вхід до відділення російського "Сбербанку".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme