UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Передумали: Школярів з дитсадка на столичних Позняках посеред року не виселятимуть

Київська влада справді має намір перевести молодших школярів, які навчаються у приміщеннях дитячого садка №809 у школу №296, але робитимуть це під час літніх канікул

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Українську правду. Київ".

"У нас справді є програма по відновленню роботи непрацюючих груп у дитячих садках. У рамках цієї програми у нас передбачено відновлення 5 груп у садочку №809, але відновлення це буде влітку", - сказала Старостенко.

За її словами, нині місто закладає кошти на ремонт вбиралень у школі №296, куди переїдуть 3 початкові класи.

"Ми хочемо всіх заспокоїти: так, там зараз у садок приходять підрядники, вони дивляться, може, щось заміряють, це, може, у батьків викликало якесь занепокоєння, що почався якийсь рух. Але цей рух потрібен щоб розпочати підготовчі роботи, щоб влітку розпочався ремонт. І за літо відремонтувати ці групи, а три початкові класи перевести у школу № 296, де також до цього часу зроблять ремонт", - сказала Старостенко.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що молодших школярів із "філіалу" школи №296 у дитячому садку №809 на Позняках під час навчального року виганяють у приміщення основної старшої школи, які не придатні для навчання.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme