UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

П'яний вінничанин вбив у зоні АТО свого побратима

Суд кваліфікував злочин як необережне поводження зі зброєю

П'яний вінничанин вбив у зоні АТО с…

П'ять років позбавлення волі отримав вінничанин, який у стані алкогольного сп'яніння вбив свого побратима в зоні АТО. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Vlasno.info.

Військовослужбовця мобілізували у липні 2015 рокуі призначили навідником танкової роти. У вересні 2015 року вінничанин разом зі старшим солдатом підрозділу виконували бойове завдання на взводно-опорному пункті під Зайцевим на Донеччині. Увечері під час спільного розпиття спиртного між ними виникла суперечка, в ході якої вінничанин застрелив побратима.

У суді обвинувачений сказав, що не мав наміру вбивати свого побратима, конфліктів під час несення служби не траплялося, а вбивство стало наслідком вживання спиртних напоїв. Проте свідки події розповіли, що товариш намагався відібрати автомат у вінничанина, але той не віддавав і почав стірляти. Експерти-токсикологиз'ясували, що обидва учасники інциденту були напідпитку.

Артемівський міськрайонний суд кваліфікував вчинок вінничанина як необережне поводження зі зброєю і призначив покарання – п'ять років в'язниці. Вирок поки що не набув законної сили.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme