П'яний рецидивіст зарізав літню жінку заради 200 гривень

У Харківській області затримали рецидивіста, який заради наживи вбив жінку

П'яний рецидивіст зарізав літню жін…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, до Кегічівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків виявлене тіло 61-річної жінки з колото-різаними ранами тулуба.

Під час оперативних заходів поліцейські встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний 38-річний раніше судимий місцевий мешканець. Вночі, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік розбив вікно та проник до житла пенсіонерки. Жінка почула гучні звуки та вийшла з кімнати. В цей час зловмисник наніс їй декілька ударів кухонним ножем, який приніс з собою. Від отриманих травм пенсіонерка померла. Понишпоривши в чужому будинку, рецидивіст знайшов 200 гривень, які в подальшому витратив на спиртні напої.

Речовий доказ – ніж, який чоловік викинув по дорозі додому, поліцейські знайшли в ході огляду прилеглої території неподалік від будинку загиблої.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується в ізоляторі тимчасового тримання.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme