UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Нардеп: Садовий боїться людей

Вадим Денисенко пояснив, чому історія із львівським сміттям не завершується

Про це він розповів в ефірі "Еспресо.TV", передає Depo.ua із посиланням на Facebook нардепа.

"Сьогодні мав дискусію з Андрієм Садовим про львівське сміття. Дивує, що Андрій Іванович начисто забув, що вся ця історія розпочалася з трагедіі, в результаті якої загинуло чотири людини. Держава дала три ділянки на вибір, але Садовий вибрав одну і потім від неї відмовився. Зараз Садовий в прямому ефірі каже, що йому ніяких трьох ділянок не давали", - нагадав Денисенко.

"Якби я був мером цього міста, я б не вилазив з обладміністрації і сам би пропонував ділянки під сміттєзвалище. А якби мені відмовили, я б направив в мирне русло Семена Семенченка і дав би йому завдання будувати сміттєвий редут і вимагати землю", - іронічно запропонував вирішення питання зі сміттям нардеп.

"Чому Садовий цього не робить? Бо він боїться людей. Виділення ділянки під смітттєзвалище - це конфлікт, який треба погасити і домовитися з людьми. Треба домовитися з громадами про компенсатори - про школи, лікарні, освітлення, каналізацію і т. ін. Садовий боїться цих розмов і тому куди легше говорити, що мені заважають і чекати мани небесної", - пояснив депутат.

Нагадаємо, що Денисенко сьогодні звинуватив Садового у тому, що той за всі 10 років на посаді мера Львова нічого не зробив із Грибовицьким звалищем.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme