На Вінниччині більше двох десятків чоловіків влаштували перестрілку

Інцидент трапився тиждень тому, та вінницька поліція надала розголосу цій події лише після звернення селян 

На Вінниччині більше двох десятків чолов…

У вівторок, 14 березня, на території Удицького цукрового заводу між двома групами молодих людей виник конфлікт та бійка на грунті розподілу майна недіючого підприємства зацікавленими особами. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Повідомляється, що поліцейські того ж дня затримали та доставили до Теплицького відділення поліції понад два десятки учасників конфлікту, які були допитані. У учасників інциденту було вилучено пристрій для відстрілу гумових куль та гладкоствольну мисливську рушницю.

"За фактом хуліганських дій розслідується кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України. За такий злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводяться слідчі дії для з'ясування усіх обставин вчинення кримінального правопорушення та притягнення винних осіб до відповідальності", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Учасники конфлікту відмовилися від дачі будь-яких показів згідно ст.63 Конституції України. Жоден з них не звернувся з заявою до поліції про нанесення тілесних ушкоджень. Відтак їх було відпущено.

Як повідомили кореспонденту Depo.Вінниця в Удицькій сільській раді, на території села відбулаась стрілянина в тому числі з автоматичної зброї. Днями актив села провів збори і прийняв рішення офіційно звернутись до керівництва ГУ Нацполіції у Вінницькій обаласті з проханням пояснити, чому учасники перестрілки не були притягнуті до відповідольності.

В поліції повідомили, що наразі ситуація навколо Удицького цукрового заводу контрольована, на місці забезпечується охорона публічної безпеки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme