На Росії колектори загрожують закопати в лісі сім'ю з 7 дітьми через борг

У сім'ї Костянтина і Катерини Собетских, які втратили квартири в Бірюльово через шлюбний контракт,  який нав'язали у банку, до всіх інших проблем додалися колектори

Напередодні, 20 березня, на телефон Катерини почали надходити дзвінки від невідомого чоловіка, який заявив, що викупив їх борг за іпотечним кредитом, передає Depo.ua з посиланням на Life.

Перелякана мати сімох дітей кинула трубку, після чого їй прийшло СМС з погрозами. Колектор, який представився ім'ям Мухамед, дав родині зрозуміти, що розправиться з дітьми через їх борг за житло, узяте в іпотеку.

"Мені написали наступне: "Тварина! Вимкни свій борг, я даю тобі добу, інакше свою сім'ю знайдеш закопаною в лісі". Я не потерплю таких загроз, напишу заяву в поліцію і прокуратуру", - розповіла мати сімох дітей Катерина Собетская.

На думку юристів, сім'ї нема чого боятися. При цьому адвокати відзначили, що такий випадок з сім'єю Собетских - не перший і, ймовірно, не останній. За їх словами, "дрібні банки цим промишляють".

"Я твердо впевнений, що працівники банку заздалегідь прорахували, що за рахунок Костянтина вони можуть отримати прибуток, що Костянтин, зважаючи на наявність у нього такої кількості дітей, не зможе погасити іпотеку в повному обсязі, проте на ньому можна так "підзаробити", - сказав адвокат Ігор Папіхін.

Костянтин Собетский в 2011 році взяв квартиру в іпотеку за п'ять мільйонів рублів в Бірюльово і підписав шлюбний контракт, за яким його дружина і діти не претендують на приміщення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme