UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Кубані поліцейський вигадав шахрайську схему з бізнесвумен

У Білоріченському районі колишній співробітник поліції і директор фірми стали фігурантами кримінальної справи про замах на шахрайство

Директор очолює фірму, яка веде юридичну документацію юросіб і індивідуальних підприємців, передає Depo.Кубань з посиланням на ЮГА.

За версією слідства, в січні з керівником вступив в змову співробітник поліції. На ім'я однієї з індивідуальних підприємців правоохоронець виготовив запит про надання бухгалтерської документації та повістку про виклик на допит, яку направили її співмешканцю. Директор фірми повідомила бізнесвумен і її коханому, що може допомогти в ненаданні документів в поліцію за 150 тис. рублів. Чоловік погодився і повідомив про те, що трапилося в правоохоронні органи.

Гроші передали директору фірми 2 лютого, частину вона хотіла забрати собі, іншу - віддати поліцейському. Її затримали співробітники ФСБ.

Розглядається питання про обрання запобіжних заходів щодо підозрюваних.

Відносно поліцейського провели службову перевірку. За її підсумками співробітника звільнили з органів внутрішніх справ за негативними мотивами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme