На кого з нападників "поставить" Шевченко в матчі з хорватами

В Австрії триває підготовка збірної України до поєдинку відбору на ЧС-2018 з хорватами

На кого з нападників "поставить" Шевченк…

Depo.Сектор спробує проаналізувати хто з квартету викликаних нападників зараз готовий найкраще...

Євген Селезньов: 3 матчі в основі (258 хвилин); 1 гол (пенальті) + 2 асисти (статистика за березень).

Донедавна, скандальний форвард, мабуть, зараз є найреальнішим кандидатом на місце в старті в поєдинку з хорватами. В Туреччині "Сєля" переродився і вже встиг забити за нову команду 4 голи, щоправда, 3 - з пенальті. Проте, більшість цих 11-метрових сам українець і заробив. Єдині мінуси - він довго не грав з партнерами по команді, та й невідомо, як себе почуватиме в схемах Андрія Шевченка. Але те, що він заслуговує шансу доводить ось це відео (а таких підбірок у нього чимало).

Артем Кравець: 2 матчі - (56 хвилин), усе виходи на заміну (статистика за березень).

В українця поменшало практики в "Гранаді", адже підкосла травма і прийшов зірковий конкурент Адріан Рамос. Проте всеодно його статистика в примері виглядає гідно - 5 голів в 22 матчах. Окрім того на його користь може і зіграти те, що восени в трьох матчах відбору на ЧС-2018 Кравець "поклав" три голи. Тому саме він може нав'язати Селезньову боротьбу за місце в основі.

Артем Бєсєдін: 3 матчі - 2 в основі (188 хвилин); 1гол (статистика за березень).

Хлопець, вочевидь, майбутнє збірної України. Щоправда є у нього одна відмінна риса - він у свій вік часто стає автором вирішальних голів і часто на останніх секундах, як це було в матчі з "Олімпіком".

Роман Зозуля: 0 матчів.

Виклик Зозулі це швидше жест підтримки футболістові і справжньому українцеві, аніж реальні сподівання, що він допоможе в матчі з хорватами. І тут Андрія Шевченка можна зрозуміти і повністю підтримати.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme