Божевільне вбивство: У Києві жінка викинула свого чоловіка з вікна

Бідолашний помер на місці, адже дружина викинула його з восьмого поверху

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, правоохоронці отримали повідомлення, що на землі під вікнами будинку лежить мертвий чоловік із травмами, характерними для падіння з висоти. За вказаною адресою на проспект Маяковського виїхав екіпаж патрульної служби та слідчо-оперативна група Деснянського і Головного управлінь поліції.

Поліцейські встановили, що жителька будинку викинула із вікна кухні свого чоловіка і намагалася у такий самий спосіб вкоротити собі віку, однак не наважилася. Працівники поліції вели з нею перемовини через зачинені у помешканні двері, оскільки вона нікого не впускала. Згодом оперативникам вдалося вмовити господарку, потрапити у квартиру і поспілкуватися.

"За словами жінки, упродовж трьох років вона доглядала за своїм чоловіком, який через хворобу був прикутий до ліжка. Жити так далі вона не могла, тому і вирішила покінчити життя самогубством разом із чоловіком. Жінка навіть написала передсмертну записку, у якій зізналася у страшному злочині", - розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

На даний час підозрювана знаходиться у територіальному управлінні поліції та дає пояснення свого вчинку слідчим. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Киянці оголосили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme