Apple показала червоний iPhone і новий iPad

Компанія Apple показала оновлену версію iPad, iPhone 7 і 7 Plus у червоному корпусі та анонсувала нову програму для створення відео – Clips

Apple показала червоний iPhone і новий i…

Про новий гаджет ідеться на сайті виробника, передає Depo.ua.

Планшет тепер називається просто iPad та має дисплей Retina розміром 9,7 дюйми. Апарат отримав процесор А9, 8-мегапіксельну камеру і може працювати без підзарядки до 10 год. Пристрій важить 469 г при товщині 7,5 мм. Найдоступніша версія (32 Гб і без сім-карти) обійдеться в 329 дол. 128-Гб комплектація коштує 399 дол.

А iPhone 7 зміни як зовнішні - до вже наявних квітів корпусу додався насичений червоний. З кожного проданого iPhone спеціальної версії ProductRED йдуть відрахування в Глобальний фонд для боротьби із поширенням ВІЛ і СНІДу.

Новинка доступна в AppleStore з 18.00 24 березня. Вартість iPhone 7 в новому кольорі починається і iPhone 7 Plus починається від від 749 дол.

Крім поновлення продуктової лінійки Apple анонсувала також нові додатки - Clips. У програмі можна буде створювати відеоролики з текстом графікою і різними ефектами. Серед особливостей - функція "Живі заголовки", за допомогою якої додавати текст до відео можна буде, просто промовляючи його під час знімання.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme